Macintosh, és PC számítógépek szervizelése,
helyszíni segítség, Budapesten.

Távsegítség

Legtöbb esetben olyan problémák lépnek fel egy számítógépen, melyeknél nem szükséges, hogy az informatikus a helyszínen oldja meg a problémát. Hálózati eszközeid, valamint operációs rendszered beállítása után kényelmesen kérhetsz segítséget az interneten keresztül.

Karbantartás

Minden számítógép igényel időnként bizonyos karbantartási munkákat. Ilyen például a biztonsági mentés készítése, a hibanapló átolvasása, a frissítések telepítése, a vírusirtás, vagy éppen a nem használt programok, kiegészítők törlése, stb. A szoftveres karbantartási műveletek megoldhatóak akár az interneten keresztül is.

Rendszer frissítés

A karbantartás körébe sorolható, mégis helyszíni jelenlétet igénylő feladat a operációs rendszer frissítése, ugyanis ilyenkor alaposabban kell eljárni, mint egy böngésző, vagy csevegőszoftver frissítésekor.

Hardveres feladatok

Egy új alkatrész beszerelése, és megfelelő telepítése, vagy egy régi, esetleg hibás cseréje.

Számítógép összeállítás

Az alkatrészek kiválasztásától, a telepítésig. Igényeidhez, feladataidhoz leginkább igazodó számítógéppel, gördülékenyebb a munka és szórakoztatóbb a kikapcsolódás.

Rendszer újratelepítés

Igen hosszú használat, vírustámadás, illetve súlyosabb program vagy hardverhiba után ajánlott egy új, hibátlan rendszer telepítése. Adataidról, beállításaidról minden esetben biztonsági mentés készül, melyek kívánságod szerint az új rendszeredre is átkerülnek.

Otthoni hálózat beállítása

Egy jól beállított otthoni hálózat megkönnyítheti az egymás közti adatmegosztást, a közös munkát, és természetesen a szórakozást is.

Tippek

Új számítógép, alkatrész, periféria vagy más számítógéphez kapcsolódó eszköz vásárlása előtt kérdezz bátran, hogy a legjobban megfelelő mellett dönthess.

Szervizdíjak

Helyszíni szerviz: 3000 Ft/óra
Rendszertelepítés: 15000 Ft
Rendszerfrissítés: 8000 Ft
Szoftveres karbantartás: 4000 Ft
Távsegítség: 3000 Ft/óra
Vírusirtás: 8000 Ft
Szoftvertelepítés: 1000 Ft
Számítógép összeszerelés: 5000 Ft